minvin.com

  Salgs- og leveringsbetingelser  
Om Minvin.com

Om Minvin.com
Salgs- og leveringsbetingelser
Producenter


Priser

Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % moms, vin- og flaskeafgift og ab lager Løgstrup. Den angivne pris på bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

Der tages forbehold for: prisstigninger, valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

De mulige betalingsmåder er:
  • Dankort

  • VISA/Dankort

  • Forudbetaling via bankoverførsel

Ved betaling med Dankort eller VISA/Dankort hæves pengene først når ordren er ekspederet.

Ved forudbetaling indsættes beløbet  på reg.nr. 8214 kontonr. 3050396028 (Den Jyske Sparekasse, Viborg-afdeling). Ordrenummeret skal angives i meddelelse til modtageren.Levering

Varer leveres normalt inden for 2-4 hverdage. Er der tale om en leveringstid som er væsentlig længere end 4 hverdage, vil vi henvende os til dig (e-mail eller telefon), for at afklare om du er indstillet på at acceptere den forlængede leveringstid. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Minvin’s leverandører.

Afhentning

Det er muligt at afhente vin på adressen: Lærkebakken 20, 8831 Løgstrup - dog kun efter forudgående aftale.

Fragt udgør:

 

    Pris

indtil DKK 2000,- til firmaadresse

     DKK 70,-

indtil DKK 2000,- til privatadresse

     DKK 120,-

over DKK 2000,- til firma-/privatadresse

     Fragtfrit i Danmark   

Levering sker altid med fragtmand, medmindre andet udtrykkeligt er angivet i bestillingen. I tilfælde af at der ikke er nogen hjemme på afleveringstidspunktet lægger fragtmanden en meddelelse i postkassen og tager pakken med retur til fragtcentralen. Herefter må modtageren træffe aftale med fragtmanden om ny levering. For ny levering beregner fragtmanden sig et ekstra fragtgybyr som pålægges modtageren. Derfor vil jeg opfordre til at markere i feltet "evt. kommentar til ordren" at "pakken må henstilles uden kvittering i carport, skur eller lignende, hvis ingen hjemme". I sådanne tilfælde overgår risikoen til modtageren. 

Der er også  mulighed for at afhente pakken på Fragtcentralen.

Vigtigt 

For at spare modtageren for yderligere fragtomkostninger kan det anbefales at anføre en moms-registreret firmaadresse (f.eks. arbejdsadressen) som afleveringssted i feltet "evt. kommentar til ordren" under bestillingen  - Fordelen er, at fragtmanden altid kan komme af med varerne.  

                                                                                                                                             

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt du modtager varen. Fortrydelsesretten kan udnyttes enten ved at du nægter modtagelse af varen eller ved at du returnerer varen indenfor den angivne frist. Du skal selv betale returfragten. Varen skal ifølge loven "returneres i væsentlig samme stand som den modtages". Det vil normalt, på grund af varens karakter, sige i original, men ikke nødvendigvis ubrudt emballage. Derudover refunderes kun de flasker, hvor folien er ubrudt. Det er dit ansvar, at varen returneres i god behold. Du vil hurtigst muligt og senest 8 dage efter modtagelsen af en fejlfri returvare, få udbetalt din fulde købspris excl. fragtomkostninger. I tilfælde af at en vin ikke lever op til forventningerne giver ”Minvin.com” mulighed for at bytte vinen til en anden vin.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret i henhold til købelovens bestemmelser.